Naza Anaz

1ST MASTER PREMIER DI MALAYsIA

Kak Naza seorang yang berkerjaya & sentiasa mencari peluang untuk memajukan diri dari segi kehidupan, ekonomi dan gaya hidup. Miliki 4 orang anak yang masih bersekolah & perlukan perhatian penuh, jadikan BIG WHY dalam bisnes ini. Adalah tidak mustahil wanita yang berkerjaya & menguruskan keluarga dalam satu masa juga mampu berjaya jika disertakan tekad & usaha.

Pada mulanya Kak Naza tertarik dengan keunikan produk dan akhirnya menjadi sebagai pengguna, produk MEERACLE memang sangat berkesan, dan melihat pada sistem pemasaran syarikat yang sangat sistematik Kak Naza bermula sebagai dropship pada awal Ogos 2016, dan upgrade menjadi ejen pada hujung Ogos 2016. Seterusnya, Kak Naza terus naik menjadi stokis dan pada Febuari 2017 Kak Naza menyahut cabaran dengan menjadi Master Stokis yang bermodalkan sehingga 6 angka.

Pada pertengahan 2017 Kak Naza suarakan hasrat membuka outlet untuk kemudahan dan keselesaan ejen kawasan, terutamanya di Negeri Melaka. Alhamdulillah, disambut baik & dapat sokongan padu dari Founder, CEO, dan COO MEERACLE. Outlet pertama ini dirasmikan dengan jayanya oleh founder sendiri pada 17 Feb 2018. Kini, Kak Naza bergelar first Master Premier Meeracle iaitu pangkat tertinggi dalam Meeracle dan juga sebagai pemilik Outlet Meeracle.

Kak Naza juga telah dinobatkan sebagai Top Master Stokis pada Februari 2019 yang membawa hadiah kereta mewah Mercedes Benz dari Meeracle.

MUMY 2